Kategorije
novosti

Održana redovna skupština Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije

Dana, 23. listopada 2019., od 10:00 do 12:00 sati u dvorani za sastanke u zgradi Splitsko – dalmatinske županije, održana je redovna, ujedno i izborna skupština Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko – dalmatinske županije.

Pozdravnu riječ održao je g. Anđelko Katavić, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu, zamjenik župana koji je naglasio važnost partnerstva na lokalnoj razini. Svi prisutni članovi LPZ-a, jednoglasno su podržali izbor istih tijela koji će upravljati i u narednom razdoblju. LPZ SDŽ i dalje će predsjedavati Splitsko – dalmatinska županija (župan) dok će dopredsjedničke institucije predstavljati Hrvatska udruga poslodavaca – regionalni ured Split (HUP) i Hrvatski zavod za zapošljavanje – regionalni ured Split (HZZ). Tehničko tajništvo će i ubuduće činiti JU RERA S.D. Split za tehničke poslove i CEDRA Split za razvojni dio i projektne prijave. Izvješće o radu za proteklo razdoblje podnio je g. Ranko Milić koji je predstavio i novi Akcijski plan LPZ SDŽ koji je kao i izvješće jednoglasno usvojen. Osim toga predstavio je radnu verziju revidirane Strategije razvoja ljudskih potencijala SDŽ 2014.-2020. koje su rezultat rada članova projektnog tima.

Na samom kraju skupštine gđa Ivana Antišić, voditeljica projekta Lokalnim partnerstvom do svijeta rada predstavila je projektne aktivnosti koje su dovršene do sada, te plan aktivnosti do kraja projekta. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)