Kategorije
novosti

ODRŽANA PREDAVANJA ZA NEZAPOSLENE O MOGUĆNOSTIMA KORIŠTENJA VAUČERA

Nastavno na Javni poziv za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split održao je ciklus od tri predavanja za potencijalne kandidate.

Predavanja su bila namijenjena isključivo nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije, a održana su krajem studenog i početkom prosinca u prostorima CEDRA-e Split. Na njima je sudjelovalo ukupno 47 zainteresiranih pojedinaca.

U okviru predavanja, voditeljica projekta Ivana Antišić predstavila je projekt “Lokalnim partnerstvom do svijeta rada” te prezentirala uvjete i mogućnosti korištenja vaučera.

Projektnim proračunom osigurano je ukupno 40 vaučera u vrijednosti do 2.500,00 kn, koje je potrebno iskoristiti najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije.

Temeljna svrha dodjele vaučera je pružiti nezaposlenim osobama mogućnost stjecanja novih znanja i vještina iz željenog područja, kao i osigurati njihovu veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada.

Prednost prilikom prijave imaju programi osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za deficitarna zanimanja. Rok za podnošenje prijave je 9.12.2019. u 12:00 sati, a dobitnici vaučera bit će objavljeni na mrežnim stranicama https://www.svijet-rada.eu/.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)