Kategorije
novosti

Objavljeni dobitnici vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja

Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split obavještava zainteresiranu javnost kako su objavljeni rezultati natječaja za dodjelu vaučera nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije, koji je objavljen 15. studenog 2019. godine. Rok za podnošenje prijava bio je 9. prosinca 2019. godine u 12:00 sati, a na adresu Clustera pristigle su ukupno 42 prijave koje je zaprimilo stručno povjerenstvo za dodjelu vaučera.

Temeljem Javnog poziva za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe te nakon provjere dokumentacije i procjene prijava, tročlano povjerenstvo donosi odluku i objavljuje popis 39 kandidata koji su ostvarili pravo na vaučer za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja. Imena dobitnika vaučera pronađite na poveznici.

Podsjetimo, projektnim proračunom osigurano je ukupno 40 vaučera u vrijednosti do 2.500,00 kn, koje je potrebno iskoristiti najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije. Temeljna svrha dodjele vaučera je pružiti nezaposlenim osobama mogućnost stjecanja novih znanja i vještina iz željenog područja, kao i osigurati njihovu veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na besplatni vaučer, mogu se ponovno prijaviti u veljači, kada će biti objavljen poziv za dodjelu preostalih vaučera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)