Kategorije
novosti

JU RERA S.D. objavila imena dobitnika vaučera za poslovno mentoriranje

Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije objavljuje rezultate prijava na Javni poziv za dodjelu vaučera novoosnovanim poslovnim subjektima s područja Splitsko-dalmatinske županije, osnovanim od strane ranjivih skupina.

Poziv je objavljen 26. studenog 2019. godine, a rok za podnošenje prijava bio je 9. prosinca 2019. godine u 12:00 sati. Pristiglo je ukupno 10 prijava zainteresiranih kandidata. Dokumentaciju je zaprimilo i provjerilo tročlano povjerenstvo za dodjelu vaučera, na temelju čega objavljuje popis 9 poslovnih subjekata koji su ostvarili pravo na vaučer za poslovno mentoriranje. Imena dobitnika vaučera pronađite na poveznici.

Podsjetimo, projektnim proračunom osigurano je ukupno 10 vaučera u vrijednosti od 2.000,00 kn, koje je potrebno iskoristiti najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim/potpornim poduzetničkim institucijama koje se nalaze na području Splitsko-dalmatinske županije.

Dobitnici preostalih vaučera bit će poznati u siječnju, nakon obrade zaprimljenih prijava drugog Poziva, koji je objavljen 12. prosinca 2019. godine na mrežnim stranicama Javne ustanove RERA S.D.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)